Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ευφυής Co. ηλεκτρονικής Shenzhen HOYOL, ΕΠΕ καθιέρωσε το 2004 .is μια γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ των φω'των των οδηγήσεων. Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη ένδεκα ετών, τώρα είμαστε οι κορυφαίοι κατασκευαστές φω'των των οδηγήσεων και οι προμηθευτές σε China.We κρατούν πάντα την πολύ καλή σχέση με τα εργοστάσια φω'των πολλών ισχυρών οδηγήσεων και ερευνητικά κέντρα στην Κίνα, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά φω'των των οδηγήσεων εσωτερικά και διεθνώς.

Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Έχουμε 300 προσωπικό, 50 άνθρωποι που ασχολούνται άμεσα με την έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογίας, που έχει το Δρ οπτικοηλεκτρονικής δύο της κινεζικής ακαδημίας των επιστημών στην ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, ισχυρές επιστημονική έρευνα και καινοτομία. Συνολικά προτερήματα της επιχείρησης σχεδόν 200 εκατομμύρια yuan, εισάγουμε όλων των ειδών παραγωγής και εργαστηριακού εξοπλισμού από την Ιαπωνία, Αμερικανό, τη Σιγκαπούρη και την Ταϊβάν, αυτοματοποίηση επιτευχμένο βαθμός 100%, το προϊόν μας εργαστηρίων μέσω της πιστοποίησης UL (αριθμός 20120410-E353974 και 20120410-E353973 πιστοποίησης), της πιστοποίησης CE, πιστοποίηση ROHS, πιστοποίηση PSE, πιστοποίηση της FCC, ISO9001, εθνική ηλεκτρική ανίχνευση πηγής φωτός και η πιστοποίηση αρχής επιθεώρησης γραφείων ποιοτικής επίβλεψης πόλεων. Άριστη ομάδα της επιστήμης και της τεχνολογίας, για να κάνουν την ανάπτυξη και την παραγωγή να γίνουν προϊόντα φωτισμού των πρώτης τάξεως οδηγήσεων. Η επιχείρησή μας έχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων σε Κίνα, συνολικά 60 αμερικανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και άλλα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

Η εστίαση εργοστασίων μας στην κατασκευή των περισσότερων ειδών φω'των των οδηγήσεων στην Κίνα, τα οποία περιλαμβάνουν τα φω'τα ανώτατης επιτροπής των οδηγήσεων, τα φω'τα επιτροπής των ελαφριών, στρογγυλών οδηγήσεων επιτροπής των τετραγωνικών οδηγήσεων, το βολβό ινών των οδηγήσεων Dimmable, το βολβό κεριών ινών των οδηγήσεων, τοποθετημένο Downlights των οδηγήσεων, 2835 προβολείς των ελαφριών, αδιάβροχων οδηγήσεων τρι-απόδειξης των οδηγήσεων SMD, των οδηγήσεων, τα επίκεντρα των οδηγήσεων Dimmable, υψηλό λαμπτήρα κόλπων των οδηγήσεων, 5730 οδηγήσεων SMD, 5050 οδηγήσεων SMD, το τσιπ των οδηγήσεων ΣΠΑΔΊΚΩΝ, τη υψηλή δύναμη LEDs και SMD   Κ.λπ. 3030 οδηγήσεων. Με τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις κατασκευής, μπορούμε να κάνουμε το φως των κύριων οδηγήσεων όπως 2835 SMD     ΟΔΗΓΗΜΕΝΑ, 5730 SMD ΟΔΉΓΗΣΑΝ ΚΑΙ 5050 SMD ΟΔΉΓΗΣΑΝ Κ.ΛΠ. Τα προϊόντα που παράγουμε είναι σχεδόν καλύπτοντας των περισσότερων από τα φω'τα των οδηγήσεων που μπορούν να κατασκευαστούν σε China.We είναι πολύ επαγγελματικός και έχει την εμπειρία στα διάφορα είδη μικρής και μεγάλης επαγγελματικής συσκευασίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί βολικά, μερικές από τη συσκευασία μας οδηγούν την αγορά σε μερικές χώρες. Είμαστε σε θέση τα προϊόντα μας στα διάφορα είδη συσκευασίας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Τώρα παράγουμε περισσότερα από 400 είδη διατύπωσης των προϊόντων που εξάγονται σε περίπου 60 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Αλλά Hoyol δεν έχει ποτέ τη μετάβαση forward.we στάσεων να κάνει πολλά μέτρα για να ελεγχθεί το κόστος, και παρέχει τις ανταγωνιστικές αξίες των πελατών μας.

Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Το Hoyol έχει ένα ειδικό επαγγελματικό τμήμα γραμμών παραγωγής και έρευνας, το οποίο υπεύθυνος για την παραγωγή και την ανάπτυξη. Μπορούμε suppy φω'τα των τρεχουσών ή πιθανών οδηγήσεων πελατών μας καλών. Έχουμε μια καλή σχέση με το εσωτερικό διάσημο ίδρυμα που μπορεί να παρέχει σε μας την επιτακτική έκθεση ανάλυσης ακαθαρσιών και βιομηχανίας των οδηγήσεων. Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πάντα η τοπ ανησυχία σε Hoyol.We παρέχουν το πλήρες σύνολο στοιχείων service.including και samples.which είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήσεως.

Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Η αποστολή του Hoyol είναι: “Κάνετε τον κόσμο περισσότερο φως, λιγότερο σκοτεινό”, και η αρχή μας είναι: Η “ακεραιότητα λαβής, προχωρά σταθερά, εξυπηρετεί τον κόσμο”. Δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικότερες τιμές με υψηλό - ποιοτικά αγαθά για τον πελάτη μας. Είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά

 

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας λόγω της εμπιστοσύνης σας και την άριστη υπηρεσία μας.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2013 αναπτύξτε την υπερπόντια αγορά, μεγάλος μετασχηματισμός προγράμματος.

Janu, 2013   Guiyang και μετασχηματισμός Shenzhen airpot

Το Μάρτιο του 2013   Τμήμα εξωτερικού εμπορίου οργάνωσης

Το Δεκέμβριο του 2013   Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το υπερπόντιο τμήμα πωλήσεων οργάνωσης, καθιερώνει εμπορικές σχέση πελάτες με της Μέσης Ανατολής, Αυστραλία, δυτική Ευρώπη

 

2012 προώθηση εμπορικών σημάτων, που ενισχύει τις ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης.

Ο Σεπτέμβριος, 2012 πρώτος ο manufactory που καταδεικνύεται στη ΒΆΣΗ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ SHENZHEN GREENLIGHTING.
Ο Σεπτέμβριος, 2012 που αναλαμβάνει το Υπουργείο εθνικής ενθυλάκωσης ενότητας των υψηλών οδηγήσεων αποδοτικότητας προγράμματος βιομηχανίας & επικοινωνίας & που ανάβει την έρευνα εκβιομηχάνισης προϊόντων
Το Δεκέμβριο του 2012   Συμμετέχετε στο πρόγραμμα της πράσινης καινοτομίας αρχιτεκτονικής και επιστήμης στη ΖΏΝΗ QIANHAI που οργανώνεται από SHENZHEN SCIENCE&INNOVATION την ΕΠΙΤΡΟΠΉ και την ΚΑΤΟΙΚΊΑ & το ΓΡΑΦΕΊΟ CONSTRU CTION του ΔΉΜΟΥ SHENZHEN.

 

2011 εστιάζοντας στην επένδυση έρευνας και ανάπτυξης.

 

Janu, 2011 που εγκρίνεται από το Υπουργείο εθνικού Science&Technology στους λαμπτήρες υψηλών φωτεινών οδηγήσεων ροής προγράμματος των «για τον εσωτερικό μεγάλο διαστημικό φωτισμό.

 

2010 νέα κίνηση βιομηχανικών πάρκων.

Ο Ιαν., 2010   Πάρκο βιομηχανίας HOYOL που ολοκληρώνεται και που ανοίγουν.

 

2009 διευρύνετε τη δύναμη και την κλίμακα.

FEB, 2009   Το ΠΆΡΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ HOYOL απαρίθμησε «στο σημαντικό πρόγραμμα επένδυσης SHENZHEN το 2009»

Το Μάρτιο του 2009   Ένωση στη διεθνή Science&Technology μελέτη ανάπτυξης ενσωμάτωσης ενθυλάκωσης των οδηγήσεων PCB & υψηλής δύναμης ερευνητικής συνεργασίας SHENZHEN.
Μάιος, 2009 η κατασκευή του νέου πάρκου βιομηχανίας HOYOL άρχισε σε BUJI.
Μάιος, 2009 που απονέμεται το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων των επίπεδων οδηγήσεων υψηλής δύναμης πολυ-τσιπ
Το Μάιο του 2009 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων του φωτεινού σηματοδότη των οδηγήσεων υψηλής δύναμης από το γραφείο κρατικής πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

2008 αναπτύξτε το νέο στρατηγικό προγραμματισμό.

Jun, 2008   Οι οδηγήσεις υψηλής δύναμης πολυ-τσιπ κερδισμένες το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας, και στο ίδιο χρόνο είχαν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας Embed των οδηγήσεων υψηλής δύναμης πολυ-τσιπ & των επίπεδων οδηγήσεων υψηλής δύναμης πολυ-τσιπ.

Το Νοέμβριο του 2008   Επένδυση στο έδαφος 7134 τετραγωνικών μέτρων ως νέα βάση βιομηχανίας HOYOL στο πάρκο &Technology επιστήμης GANLI, LONGGANG, SHENZHEN.

 

2007 νέο προϊόν έρευνας και ανάπτυξης συμπύκνωσης ανεξάρτητα.

Ο Ιαν., 2007, επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας SHENZHEN που απονέμονται από SHENZHEN SCINCE ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ   ΓΡΑΦΕΙΟ, μαζί με το προϊόν υψηλής τεχνολογίας από GUANGDONG SCINCE & ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ.

 

2005-2006   Μεγαλώνοντας, HOYOL άλλαζε.

Jun, 2006   Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίου των οδηγήσεων που απονέμεται.

Otc, 2006   Χορήγησε το " βραβείο Quality&Credit " και το " καλύτερο ποιοτικό προϊόν " από το ελαφρύ inductry κέντρο ποιοτικής εγγύησης της Κίνας.

Μάιος, 2005   Το ερευνητικό τμήμα τεχνολογίας φωτισμού ήταν οργάνωση.

Το Μάιο του 2005   Η επιχείρηση πέρασε την επικύρωση του ISO.

 

2004 HOYOL ιδρύθηκε.

Το Μάιο του 2004, ευφυής Co. ηλεκτρονικής Shenzhen HOYOL, ΕΠΕ που καθιερώνεται στην περιοχή Baoan, πόλη Shenzhen, Κίνα.

 

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 100,000,000.00-300,000,000.00

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις