Αρχική Σελίδα

Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd

Κίνα Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Η αφιέρωση δημιουργεί την αξία. Ευχαριστίες για τη μόνιμες υποστήριξη και την καθοδήγηση Hoyol. Με τη βοήθεια και την οδηγία σας, κερδίζω περισσότερο μερίδιο αγοράς.

—— Gary guillier-Marcelino

Η αποστολή έχει φθάσει. Το αναθεώρησα και όλα είναι πολύ καλά. Εκτιμώ τη συνέχειά σας στην αποστολή και ως πάντα σκληρή δουλειά σας

—— Jean-Philippe Illarine

Μεγάλη κλίμακα εργοστασίων, υψηλή τεχνολογία και καλή φήμη

—— Philippe BARTHELET

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd

Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500
Ετήσιες πωλήσεις : 100,000,000.00-300,000,000.00
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Η Opto ηλεκτρονική Co. Hoyol Shenzhen, ΕΠΕ ίδρυσε το 2004 .is μια γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ των φω'των των οδηγήσεων. Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη ένδεκα ετών, τώρα είμαστε οι κορυφαίοι κατασκευαστές φω'των των οδηγήσεων και οι προμηθευτές σε China.We κρατούν πάντα την πολύ καλή σχέση με τα εργοστάσια φω'των πολλών ισχυρών οδηγήσεων και ερευνητικά κέντρα στην Κίνα, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά φω'των των οδηγήσεων εσωτερικά και διεθνώς.

Κίνα Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Έχουμε 300 προσωπικό, 50 άνθρωποι που ασχολούνται άμεσα με την έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογίας, που έχει το Δρ οπτικοηλεκτρονικής δύο της κινεζικής ακαδημίας των επιστημών στην ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, ισχυρές επιστημονική έρευνα και καινοτομία. Συνολικά προτερήματα της επιχείρησης σχεδόν 200 εκατομμύρια yuan, εισάγουμε όλων των ειδών παραγωγής και εργαστηριακού εξοπλισμού από την Ιαπωνία, Αμερικανό, τη Σιγκαπούρη και την Ταϊβάν, ο βαθμός αυτοματοποίησης εργαστηρίων έφθασε σε 100%, το προϊόν μας μέσω της πιστοποίησης UL (αριθμός 20120410-E353974 και 20120410-E353973 πιστοποίησης), της πιστοποίησης CE, πιστοποίηση ROHS, πιστοποίηση PSE, πιστοποίηση της FCC, ISO9001, εθνική ηλεκτρική ανίχνευση πηγής φωτός και η πιστοποίηση αρχής επιθεώρησης γραφείων ποιοτικής επίβλεψης πόλεων. Άριστη ομάδα της επιστήμης και της τεχνολογίας, για να κάνουν την ανάπτυξη και την παραγωγή να γίνουν προϊόντα φωτισμού των πρώτης τάξεως οδηγήσεων. Η επιχείρησή μας έχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων σε Κίνα, συνολικά 60 αμερικανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και άλλα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

Η εστίαση εργοστασίων μας στην κατασκευή των περισσότερων ειδών φω'των των οδηγήσεων στην Κίνα, τα οποία περιλαμβάνουν τα φω'τα ανώτατης επιτροπής των οδηγήσεων, τα φω'τα επιτροπής των ελαφριών, στρογγυλών οδηγήσεων επιτροπής των τετραγωνικών οδηγήσεων, το βολβό ινών των οδηγήσεων Dimmable, το βολβό κεριών ινών των οδηγήσεων, τοποθετημένο Downlights των οδηγήσεων, 2835 προβολείς των ελαφριών, αδιάβροχων οδηγήσεων τρι-απόδειξης των οδηγήσεων SMD, των οδηγήσεων, τα επίκεντρα των οδηγήσεων Dimmable, υψηλό λαμπτήρα κόλπων των οδηγήσεων, 5730 οδηγήσεων SMD, 5050 οδηγήσεων SMD, το τσιπ των οδηγήσεων ΣΠΑΔΊΚΩΝ, τη υψηλή δύναμη LEDs και κ.λπ. των οδηγήσεων SMD 3030. Με τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις κατασκευής, μπορούμε να κάνουμε το φως των κύριων οδηγήσεων όπως 2835 οδηγήσεων SMD, 5730 οδηγήσεων SMD και κ.λπ. 5050 οδηγήσεων SMD. Τα προϊόντα που παράγουμε είναι σχεδόν καλύπτοντας των περισσότερων από τα φω'τα των οδηγήσεων που μπορούν να κατασκευαστούν σε China.We είναι πολύ επαγγελματικός και έχει την εμπειρία στα διάφορα είδη μικρής και μεγάλης επαγγελματικής συσκευασίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί βολικά, μερικές από τη συσκευασία μας οδηγούν την αγορά σε μερικές χώρες. Είμαστε σε θέση τα προϊόντα μας στα διάφορα είδη συσκευασίας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Τώρα παράγουμε περισσότερα από 400 είδη διατύπωσης των προϊόντων που εξάγονται σε περίπου 60 χώρες και περιοχές όλων πέρα από τον κόσμο. Αλλά Hoyol δεν έχει ποτέ τη μετάβαση forward.we στάσεων να κάνει πολλά μέτρα για να ελεγχθεί το κόστος, και παρέχει τις ανταγωνιστικές αξίες των πελατών μας.

Κίνα Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Το Hoyol έχει ένα ειδικό επαγγελματικό τμήμα γραμμών παραγωγής και έρευνας, το οποίο υπεύθυνος για την παραγωγή και την ανάπτυξη. Μπορούμε suppy φω'τα των τρεχουσών ή πιθανών οδηγήσεων πελατών μας καλών. Έχουμε μια καλή σχέση με το εσωτερικό διάσημο ίδρυμα που μπορεί να παρέχει σε μας την επιτακτική έκθεση ανάλυσης ακαθαρσιών και βιομηχανίας των οδηγήσεων. Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πάντα η τοπ ανησυχία σε Hoyol.We παρέχουν το πλήρες σύνολο στοιχείων service.including και samples.which είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήσεως.

Κίνα Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Η αποστολή του Hoyol είναι: «Κάνετε τον κόσμο περισσότερο φως, λιγότερο σκοτεινό», και η αρχή μας είναι: Η «ακεραιότητα λαβής, προχωρά σταθερά, εξυπηρετεί τον κόσμο». Δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικότερες τιμές με υψηλό - ποιοτικά αγαθά για τον πελάτη μας. Είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά

 

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας λόγω της εμπιστοσύνης σας και την άριστη υπηρεσία μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Ye

Τηλ.:: 13828821859

Φαξ: 86-755-2919-1002

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)